Over MAF

MAF

Mission Aviation Fellowship, kortweg MAF, is met 130 vliegtuigen ’s werelds grootste onafhankelijke non-profit vliegorganisatie. Gods Woord en Gods Liefde op de meest efficiënte en effectieve wijze tot aan de einden der aarde brengen, dat is al ruim 60 jaar de missie van MAF. Als interkerkelijke organisatie werken we samen met kerken en hulporganisaties. Zo helpen we miljoenen mensen in derde wereldlanden. Dagelijks kunnen duizenden hulpverleners, zendingswerkers en zieke mensen rekenen op veilig en snel luchttransport en radiocommunicatie van MAF. Waar hulp over de weg te lang duurt of onmogelijk is, biedt MAF hulp. 

Flying for life

MAF is de grootste non-profit vliegmaatschappij en richt zich op mensen die in afgelegen gebieden leven. Met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF deze mensen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Met ruim 130 vliegtuigen in meer dan 30 van de armste landen vliegt MAF voor ongeveer 1000 zendings- en ontwikkelingsorganisaties, (zoals ZOA, Wycliffe Bijbelvertalers, Verenigde Naties, Flying Doctors en Dorcas). Deze organisaties kunnen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk doen. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF vliegtuig op om te helpen. De vliegtuigen van MAF zijn geschikt voor het zware werk, ze kunnen landen op korte landingsbanen en zijn voor verschillende doelen in te zetten. Door de vliegdiensten van MAF worden mensen en dorpen bereikt met (nood)hulp en het Evangelie.

Niemand is onbereikbaar voor Gods Liefde

Mensen die in de uitersten van de aarde wonen zijn vaak afgesloten van de buitenwereld. Dit beperkt hun mogelijkheden om zich te ontwikkelen, hulp te ontvangen en het Evangelie te horen. MAF maakt hen bereikbaar voor Gods Liefde!

Waarom zijn de 130 MAF vliegtuigen nodig?

MAF-Picto-Als_Elke_Seconde_Telt-VB


SECONDEN TELLEN

Elk mensenleven telt! Mensen rekenen op MAF bij een ramp, epidemie of medische noodsituatie.

MAF-Picto-Slechte_Wegen-VB


SLECHTE WEGEN

Vaak zijn de wegen slecht en in de regentijd onbegaanbaar.

MAF-Picto-Grote_Afstanden-VB


GROTE AFSTANDEN

Dorpen liggen ver uit elkaar of er zijn geen wegen vanwege bergen of oerwoud.

MAF-Picto-Tijdbesparing-VB


TIJDBESPARING

45 minuten vliegen bespaart een autorit van 9 uur. Er is geen extra tijd nodig om uit te rusten van de reis.

MAF-Picto-Gevaar-VB


GEVAAR

De kans op aanvallen of roofovervallen maakt het vervoer via de weg risicovol.


Structureel of eenmalig doneren

Naast ondersteuning in meeleven en gebed is een gezonde financiële basis absoluut noodzakelijk om de uitzending van familie de Zwart mogelijk te maken. Zij zijn voor hun levensonderhoud volledig afhankelijk van uw steun. Er is voor en na de uitzending veel geld nodig. Daarom doen wij een dringend beroep op u om Marijn & Esther financieel te ondersteunen.

Overzicht Nieuwsbrieven

Ieder kwartaal geven we een nieuwsbrief uit, blijf door middel van deze nieuwsbrief op de hoogte. Bekijk de inmiddels verschenen nieuwsbrieven hiernaast.


Vul uw eigen inhoud in.