Over ons

Wie wij zijn… 

Wij zijn Marijn & Esther de Zwart (Ruifrok). Samen hebben wij drie kinderen; Jesse (2009), Sophie (2011) en Sil (2013). In mei 2017 zijn wij door MAF naar Australië uitgezonden, om in Arnhemland aan de slag te gaan als piloot en iets te kunnen betekenen onder de Aboriginal bevolking. 

Oriëntatie en selectietraject 

De interesse voor MAF was bij Marijn al op jonge leeftijd gewekt door een presentatie op de basisschool. Vijf jaar geleden begon bij hem concreet het verlangen te groeien om bij MAF te willen werken. Voor Esther is dit een andere weg geweest. Na veel gesprekken met elkaar en anderen, bidden en zoeken naar Gods weg met ons leven, werd voor ons duidelijk dat wij beiden graag voor MAF wilden gaan werken. Vooral de combinatie van techniek, het bieden van praktische hulp en de mogelijkheid om het zendingswerk te ondersteunen, trok ons erg aan. Dit heeft ons doen besluiten om in contact te komen met MAF. Samen hebben wij het verlangen om op een praktische wijze onze gaven in te zetten en wij hopen hierin iets van Gods liefde te mogen laten zien. 

Marijn heeft MBO elektrotechniek gedaan en is hierna als zelfstandig ondernemer gaan werken. Esther is na haar opleiding maatschappelijk werk en orthopedagogiek gaan werken in de jeugdhulpverlening. 

In 2010 is Marijn gestart met de vliegopleiding bij Mission Aviation Training Centre (MATC) in Teuge. Bij deze vliegschool krijgt Marijn les van voormalige MAF piloten. Nadat Marijn zijn privé brevet (Private Pilot License) in 2012 behaalde, is hij bezig geweest met het maken van vlieguren.

Een van de eisen om te worden uitgezonden door MAF is een Bijbelschool opleiding. Om ervaring op te doen met intercultureel leven en werken, adviseert MAF om dit in het buitenland te volgen. Wij hebben van  september 2014 tot eind maart 2015 de Bijbelschool gevolgd bij ‘All Nations’ in Engeland. Eenmaal terug in Nederland, heeft Marijn zich met name bezig gehouden met zijn ATPL-theorie om vervolgens zijn Instrument Rating en zijn commerciële brevet (Commercial Pilot Licence, CPL) te behalen. In mei 2017 zijn wij door MAF uitgezonden naar Arnhemland in Australië. 

Arnhemland

Arnhemland is een gebied van 97.000 km², in het noordwesten van het Australische Noordelijk Territorium. Het gebied is sinds 1931 een reservaat voor de Aboriginals. In dit reservaat wonen de Yolgnu, een van de grootste inheemse stammen van Australië.

Maf Arnhemland


Structureel of eenmalig doneren

Naast ondersteuning in meeleven en gebed is een gezonde financiële basis absoluut noodzakelijk om de uitzending van familie de Zwart mogelijk te maken. Zij zijn voor hun levensonderhoud volledig afhankelijk van uw steun. Er is voor en na de uitzending veel geld nodig. Daarom doen wij een dringend beroep op u om Marijn & Esther financieel te ondersteunen.

Overzicht Nieuwsbrieven

Vul uw eigen inhoud in.