Nieuws

Interview: Bushpiloot in Australië - Up in the Sky

Ruim twee jaar geleden publiceerde Up in the Sky een artikelenreeks onder de noemer ‘Studenten in de luchtvaart’. Eén van de geïnterviewden was Marijn de Zwart uit Apeldoorn. Hij vertelde over zijn opleiding aan de vliegschool Mission Aviation Training Centre op vliegveld Teuge en zijn plan om bushpiloot te worden. Na het behalen van zijn EASA CPL-brevet en zijn Instrument Rating is hij in mei 2017 met het gezin verhuisd naar Mareeba in Australië, waar een trainingsbasis is van Mission Aviation Fellowship (MAF). Up in the Sky sprak met De Zwart over zijn leven en avonturen in Arnhemland, aan de andere kant van de aardbol.

02-Copyright-Divyan-Ahimaz-MAF

Wennen aan de Australische hoed

Waaraan Jesse en Sophie de Zwart erg moesten wennen op hun Australische school? „Aan de verplichte hoed tegen de zon”, zegt moeder Esther. „Geen hoed betekent: niet spelen. Maar inmiddels zijn ze die hoed wel gewend.”

Lees het artikel uit het RD 

Nieuwsbrief Juni 2018

‘En wees altijd bereid tot verantwoording aan ieder die u rekenschap vraagt van de hoop die in u is, met zachtmoe- digheid en ontzag’ (1 Petrus 3:15). Met deze tekst werden wij alweer ruim een jaar geleden uitgezonden naar Arn- hemland-Australië. We voelen ons steeds meer thuis in Yirrkala en de contacten met de Yolŋu breiden zich uit. We zijn God dankbaar voor Zijn zorg over ons.

Lees de nieuwsbrief nummer 14


Structureel of eenmalig doneren

Naast ondersteuning in meeleven en gebed is een gezonde financiële basis absoluut noodzakelijk om de uitzending van familie de Zwart mogelijk te maken. Zij zijn voor hun levensonderhoud volledig afhankelijk van uw steun. Er is voor en na de uitzending veel geld nodig. Daarom doen wij een dringend beroep op u om Marijn & Esther financieel te ondersteunen.

Overzicht Nieuwsbrieven

Vul uw eigen inhoud in.