Nieuws

Nieuws uit Australië

Een kleine maand geleden hebben we gehoord dat het beroep piloot weer teruggeplaatst is op de lijst voor tijdelijke werkvisums! Dat betekent dat wij alsnog naar Arnhemland kunnen gaan, als alles goed verloopt. Wonderlijk hoe God hierin leidt. Op dit moment is de aanvraag voor ons werkvisum in behandeling. Dit kan echter 4-7 maanden duren. 

Marijn hoopt deze week zijn standaardisatie training af te ronden. In overleg is besloten dat Marijn ook zijn Europese Instrument Rating mag omzetten naar een Australische Instrument Rating. Dit bestaat uit een theorie en een praktijkexamen. Daarom zullen we zes weken langer in Mareeba blijven dan eerder gepland. 

Wij zijn erg blij met deze nieuwe ontwikkelingen! D.V. eind september zullen we vertrekken naar Arnhemland. Dit geeft ons iets meer tijd om alles goed voor te bereiden voor ons vertrek. 

image1


Structureel of eenmalig doneren

Naast ondersteuning in meeleven en gebed is een gezonde financiële basis absoluut noodzakelijk om de uitzending van familie de Zwart mogelijk te maken. Zij zijn voor hun levensonderhoud volledig afhankelijk van uw steun. Er is voor en na de uitzending veel geld nodig. Daarom doen wij een dringend beroep op u om Marijn & Esther financieel te ondersteunen.

Overzicht Nieuwsbrieven

Vul uw eigen inhoud in.