Nieuws

Sponsor het Rondje Nederland

Wij zijn Jonathan, Robert en Gijsbert. Op 4 juni stappen wij op de fiets. De 24 uur die daarop volgen, doorkruisen wij alle 12 de provincies van Nederland. Met deze tocht van 600 kilometer halen wij geld op voor familie de Zwart.

Familie de Zwart is als pilotengezin uitgezonden door MAF. Zij wonen en werken in Arnhemland (Australië) onder de Aboriginals. Op een praktische wijze zetten zij zich in om hier iets van Gods liefde te laten zien.

Een doel waar wij graag kilometers voor maken!

Wat kunt u doen? Allereerst zijn wij op zoek naar sponsoren, wilt u ons sponsoren dan kan dit via de onderstaande link of door de QR code te scannen. Vindt u het leuk om 200 km mee te fietsen? Of wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van de fietstocht? Stuur dan een berichtje naar het onderstaande telefoonnummer, U wordt dan toegevoegd aan een appgroep.

Screenshot 2021-04-17 at 19.39.52


Structureel of eenmalig doneren

Naast ondersteuning in meeleven en gebed is een gezonde financiële basis absoluut noodzakelijk om de uitzending van familie de Zwart mogelijk te maken. Zij zijn voor hun levensonderhoud volledig afhankelijk van uw steun. Er is voor en na de uitzending veel geld nodig. Daarom doen wij een dringend beroep op u om Marijn & Esther financieel te ondersteunen.

Overzicht Nieuwsbrieven

Vul uw eigen inhoud in.